جهانگیری: برخی از اظهارات علیه روحانی خیلی سخیف است

ساخت وبلاگ

معاون اول رئیس جمهوری ایران حملات افراد «تندرو و افراطی» به حسن روحانی را «خیلی سخیف» و «بی سابقه» خواند و گفت که «رئیس جمهوری و دولت یازدهم مظلوم‌ترین دولت و رئیس جمهوری بعد از انقلاب هستند».

به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا،اسحاق جهانگیری روز شنبه،۱۶ مرداد،با اشاره به «تخریبهای» افراد «تندرو و افراطی» علیه رئیس جمهوری ایران افزود که «خیلی سخیف است که انسان در خصوص شخصیت دوم کشور این گونه حرف بزند».

وی با اشاره به تورم و رکود «بی سابقه» و مشکلات کشور در فضای بین المللی، افزود که «کسانی شرایط فعلی را برای کشور درست کرده اند، طلبکار شده اند».

وی اضافه کرد: « افرادی که علیه رئیس جمهوری صحبت می کنند فراموش کرده اند منابع کشور را چگونه هدر دادند، فضای سیاسی در داخل کشور درست کردند که دو نفر که در طول انقلاب همواره با هم برادر بوده اند رو در روی هم قرار گرفته اند».

به گفته آقای جهانگیری، با روی کار آمدن دولت حسن روحانی «ثبات و آرامش در کشور به وجود آمد» و قوای سه گانه «علیه هم اقدامی نکردند».

درماه‌های گذشته حملات افراد نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی به دولت حسن روحانی و شخص او افزایش یافته و برخی از رسانه‌های اصولگرا از یک دوره‌ای بودن دوره ریاست جمهوری آقای روحانی سخن گفته اند.

در همین حال احمد علم‌الهدی،امام جمعه مشهد ، روز جمعه، ۱۵ مردادماه، حسن روحانی را فرد «ساده‌لوحی» توصیف کرده بود که معتقد است ایران به‌‌واسطه توافق اتمی به عزت رسیده است.

درهمین حال به گزارش شماره روز شنبه روزنامه اعتماد، حمید روحانی،از روحانیون تندرو،خواستار آن شده که حسن روحانی به دلیل اقداماتش در توافق اتمی وین «به جرم خيانت به كشور و دروغ و دوری از ولايت محاكمه شود».

براساس این گزارش این روحانی تندرو گفته است:«آن روزی كه رهبری فرمودند من مذاكره را بيهوده می‌دانم، عمروعاص‌های امروز رهبری را مجبور به مذاكره كردند».

حسن روحانی، رئيس جمهوری، روز دوشنبه، ۱۱ مرداد، در دفاع از توافق اتمی گفته بود که برجام برای ایران «عزت آورد»، در حالی که در دوران تحریم‌ها «همواره دست‌مان به سوی دیگران دراز بود».

در مقابل با وجود تائید توافق اتمی وین از سوی آیت الله علی خامنه ای،رهبر جمهوری اسلامی،او و نزدیکانش همچنان از این توافق انتقاد می کنند.

از جمله آیت االله خامنه‌ایروز ۱۱ مرداد ضمن اعتراض به برداشته نشدن «یکباره» تحریم‌ها علیه ایران، توافق اتمی وین را «یک تجربه بی‌نتیجه» از مذاکره با آمریکا خوانده بود.

محمد علی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، نیز روز ۱۷ فروردین در اولین جلسه شورای عالی فرماندهان سپاه در سال ۹۵ تاکید کرده بود که توافق اتمی وین «هرگز یک سند افتخار» نیست و مردم «با اکراه» آن را پذیرفتند.

آقای جهانگیری در ادامه سخنان با بیان اینکه «تبعیت این دولت از رهبری بی‌نظیر است»، افزود: «خوشحال می شویم وقتی عمل می کنیم، وقتی فاصله می گیریم با تذکر رهبری دوباره به مسیر برمی گردیم».

وی اضافه کرد:« رابطه دقیقی در این زمینه ایجاد شده و حاضر نیستیم هیچ هزینه‌ای را روی دوش رهبری بگذاریم و تمام مسئولیت‌ها بر دوش دولت است».

همچنین به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان آقای جهانگیری گفت: « اگر در جاهایی موفقیتی به دست می آید برای نظام جمهوری اسلامی است و اگر در مواردی نواقصی هست، دولت با کمال شجاعت مسئولیت را قبول می کند».

سخنان آقای جهانگیری درحالی بیان شده که رهبر جمهوری اسلامی بارها، صراحتا از اقدامات دولت حسن روحانی در حوزه‌های فرهنگی و سیاسی انتقاد کرده است.

دولت حسن روحانی همچنین با نهادهای زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی از جمله قوه قضائیه،سپاه پاسداران و صدا و سیما درباره موضوعات سیاسی داخلی،فرهنگی و سیاست خارجی درگیریهای جدی داشته و این نهادها مانع برخی از اقدامات دولت شده اند.

در همین حال درماه‌های گذشته برخی از چهره‌ها و رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران،حسین فریدون،برادر حسن روحانی، را به فساد اقتصادی متهم کرده اند.

از جمله پس از بازداشت علی رستگار،مدیر عامل سابق بانک ملت،تعدادی از رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران و موسی غضنفر آبادی، رییس دادگاه انقلاب تهران، آقای فریدونرا به «ارتباط » با یک «شبکه فساد بانکی» متهم کرده اند.

محمد باقر نوبخت،سخنگوی دولت،روز ۲۵ خرداد، در واکنش به گزارش‌های منتشر شده علیه دولت روحانی از جمله «حقوق‌های چند صد میلیونی» چند مدیر، از وجود «اتاق فکری» خبر داده بود که به گفته وی، با «انگیزه‌های سیاسی» علیه دولت تشکیل شده و «هر شنبه تعیین می‌کند چه اتفاقی باید رخ دهد»

مطالب بهمنی...
ما را در سایت مطالب بهمنی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار bahmani بازدید : 116 تاريخ : يکشنبه 17 مرداد 1395 ساعت: 3:30